Høsttur
2021

Progit har som tradisjon at hele selskapet drar på tur hver høst. Tidligere år har turen gått til Island og Bordeaux, der vi har fått prøvd hesteridning, surfing, segway safari, og mye god mat og drikke. Det ble dessverre ikke noen tur i fjor grunnet omstendighetene, men i år kunne vi endelig samle alle igjen for en heidundranes tur.

Tradisjon tro var formatet blåtur, så kun reiselederen hadde kjennskap til destinasjonen. Hemmeligheten ble bevart helt gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen, og ble først avslørt over en pils inne i avgangshallen. Alle fikk hvert sitt boarding pass og etter en felles nedtelling snudde alle boardingpasset sitt og det ble avslørt at vi skulle til selveste Nordens Paris; TROMSØ. Etter en kjapp flytur nordover var samtlige plassert rundt bordet på Nitty Gritty over en burger og noe godt i glasset.

Andre dag gikk til sightseeing og team building i form av et amazing race gjennom hele byen hvor hvert lag måtte bryne seg på alle mulige slags oppgaver. På kvelden fikk vi servert turens definitive beste matøyeblikk på Restaurant Smak i form av en kulinarisk opplevelse vi sent kommer til å glemme.

Den tredje dagen skulle være den store aktivitetsdagen, men lite snø gjorde at vi dessverre ikke kunne gjennomføre den originale planen med hundekjøring. Trøstepremien ble heller en tur på akvariet der vi fort fant ut at det fortsatt er like gøy for voksne som for barn.

Kvelden gikk til en god middag på Maskinverkstedet, etterfulgt av en tur til Tromsø’s eldste bar, Ølhallen. Her ble det bestilt én av alle øl (og én cider) de hadde på tapp, og totalt antall endte til slutt opp på 65 ulike typer!

Siste dag på høstturen kom endelig finværet, og Tromsø viste seg fra sin aller beste side. Vi dro samlet opp med fjellheisen og endte opp med å ha en helt nydelig oppleveste på toppen av Tromsø.


Tusen takk for en herlig tur, vi gleder oss allerede til neste!