Hva
skjer
i
Progit

I Progit mener vi en god kultur og godt arbeidsmiljø er grunnlaget for at alle skal trives på jobb. Sosialt samvær og personlige relasjoner er noe vi verdsetter veldig høyt og går som en rød tråd igjennom alt vi gjør, det være seg faglige aktiviteter eller ikke.

Antall ansatte21
Snittalder32
Antall sosiale events i år45
Antall kg Progitkaffe produsert220

Høsttur

En gang i året pakker vi sekken og reiser ut i det blå for en langhelg. Bortsett fra reiseleder vet ingen hvor turen går før vi står på gate på Gardermoen. Alt du får vite er hvordan været er på vår destinasjon, samt klær og utstyr utenom det vanlige som må være med i sekken.

Høstturen er ett av årets definitive høydepunkt og så langt har vi blant annet ridd hest på Islands vulkanske sletter, besøkt Nordens Paris, hatt vinsmaking i St Emilion, flottet oss i Marbellas gater og surfet (les: kjempet mot bølgene) utenfor kysten av Bordeaux.

Hytta

Vi er stolte av å tilby våre ansatte en av Norges kuleste firmahytter på Hafjell. Her har man en topp moderne hytte med ski in-ski out, jacuzzi på terassen, badstu, og nok plass til å ta med venner og familie på tur. Siden vi er et lite selskap har alle mulighet å bruke hytta opp til flere ganger i året, i tillegg reiser vi sammen på hytta en helg hver vinter.

Fagdager og faghelg

Faglig påfyll er viktig i vår bransje. Ikke bare for å gi mest mulig verdi til våre kunder, men også til inspirasjon og motivasjon hos den enkelte ansatte. Derfor arrangerer vi månedlige fagkvelder i tillegg til én faghelg hver vår hvor vi reiser bort og går mer i dybden på et utvalgt tema. Forrige gang gikk turen til Farris bad som gav perfekte muligheter til å lade batteriene mellom øktene av faglig påfyll.

Kurs og konferanser

Hver ansatt i Progit har et årlig kompetansebudsjett på 37500,- som kan brukes på faglig utvikling. Har du en konferanse du har lyst å dra på? NDC, Nextjs conf, CloudBrew, Domain Driven Design Europe? Eller lærer du bedre av å ta kurs og workshops? Med et romslig fagbudsjett bestemmer du selv hvordan du best får faglig påfyll og inspirasjon.

Kodekveld og boksirkel

Kodekveld og boksirkel er satsninger hvor deltakerne får tilgang på faglig påfyll utenfor arbeidstiden. En gang i måneden har vi kodekveld på kontoret hvor Progit kjøper inn god mat og drikke før alle jobber med hva de vil, det være seg internprosjekt, hobbyprosjekt eller å bare leke seg med ny teknologi.

Boksirkel er et annet format hvor vi ved hjelp av avstemning bestemmer hvilken bok vi vil lese for en periode. Etter endt leseperiode arrangeres det en boksirkel der vi reflekterer over tematikken og budskapet til boken i felleskap, samt diskuterer synspunkter hver enkelt deltager måtte ha ovenfor boken. Her ønsker vi å skape en arena der alle skal få uttrykke seg!

Lønningspils

Første fredag etter lønning drar vi ut på en lokal bar, restaurant, eller begge deler, for å feire siste innskudd på konto. Hoveddelen av hver lønningspils er i regi og sponses av Progit.

Fritidsgrupper

Vi er ikke så mange i Progit, men vi driver med et bredt spekter av fritidsaktiviteter. Vi klatrer sammen, står på ski, kaster frisbee, padler rundt i Oslofjorden på SUP-brett, sykler, løper og går tur i skogen. I tillegg har vi en gjeng som løper rundt på de_dust og planter bomber. Sjansen er stor for at du finner en aktivitet du vil bli med på, og om noe mangler er terskelen ekstremt lav på å dra igang et nytt initiativ.